Incenta gaat op in Vanimco - PromZ.be

Incenta gaat op in Vanimco

Incenta gaat op in Vanimco

 

Vanimco Gifts & Gadgets in Malle heeft sinds kort de activiteiten van branchegenoot Incenta geïntegreerd. Incenta was het bedrijf van Pamela Joris. Zij is al enkele jaren actief in de sector, maar als éénmanszaak stootte zij op grenzen.

 

Sam Van Ham, zaakvoerder van Vanimco: “Je moet stalen binnen krijgen, je moet je logistiek verzorgen, je hebt je administratie. Dat is belastend als je alleen bent. Plus, Incenta kon een aantal diensten zoals het beheer van promoties, het hebben van een magazijn niet bieden.

Pamela Joris was op zoek naar een partner. We zijn gaan samenwerken zodat ze zich kan richten op het contact met haar klanten. Aan hen kan ze nu meer tijd besteden en hen beter opvolgen."

 

” Vanimco is sinds kort ook lid van de Belgian Association of Promotional Products. Incenta was al lid en Vanimco heeft dat lidmaatschap nu overgenomen. Vanimco bestaat zo’n tien jaar en heeft momenteel zes mensen vast in dienst. Men stelt zich op als adviseur en gaat uit van de vraag van de klanten. Daarnaast doet men ook de logistieke opvolging en aanvullende administratie. “Niet ieder bedrijf heeft bijvoorbeeld een magazijn. Dan is het vaak goedkoper om die activiteiten uit te besteden,” aldus Van Ham.