Accountmanager België fulltime / 40 uur - PromZ.be

Accountmanager België fulltime / 40 uur

Werken bij een toonaangevende internationale leverancier van promotionele artikelen? Dat kan bij Toppoint in de uitdagende rol van Accountmanager.

Wat verwachten we van onze Accountmanager?

Je bent voor Toppoint werkzaam in België en het aanspreekpunt voor een grote verscheidenheid aan bedrijven binnen je eigen netwerk. Je bezoekt en adviseert promotionele dealers over de producten en toegevoegde waarde van Toppoint, helpt hen optimale verkoopresultaten te bereiken en weet in te spelen op hun behoeftes en die van hun klanten. Je bent proactief in het volgen van marktontwikkeling en uitvoeren van analyses en werkt daarbij nauw samen met de afdelingen marketing en sales voor een perfecte fit voor de klant.

Wat breng je mee?

  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Strategisch denkvermogen, conceptueel sterk en zeer zelfstandig;
  • Overtuigingskracht, klantgericht, gevoel voor ondernemerschap en resultaatgericht;
  • Afgeronde Bachelor opleiding of opgedaan niveau door werkervaring;
  • Commerciële werkervaring in een B2B omgeving;
  • Affiniteit met of kennis van de promotionele branche is een pré;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal;
  • Woonachtig in België;
  • Goede kennis van MS-Word, Excel, PowerPoint en de social media platformen;

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij eigenlijk? Toppoint is een toonaangevende internationale leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers in de promotionele sector. Het assortiment beschikt over kwalitatief hoogstaande en duurzame producten. Naast ons hoofdkantoor in Hengelo, zijn er productielocaties in Duitsland en Polen, en vertegenwoordigingen in heel Europa.

Werken bij Toppoint

Bij Toppoint staat je een baan met veel verantwoordelijkheid én zelfstandigheid te wachten. Er wordt gedacht in kansen en mogelijkheden. Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd team in een informele en plezierige werksfeer. Zo zijn er regelmatig bedrijfsuitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels. Er is ruimte voor flexibiteit in werktijden en thuiswerken. Oplossingsgericht, klantgericht en een hoge mate van betrokkenheid zijn termen die werken bij Toppoint omschrijven.

Interesse?

Heb je nog vragen over de functie of omtrent de sollicitatieprocedure? Bel dan gerust voor meer informatie met Commercial Manager Johan Pijpers via 06-13131450 of stel je vraag per e-mail via jobs@toppoint.com.

Overtuigd dat jij de juiste match bent voor deze functie? Dan horen we graag van je! Vul het online sollicitatieformulier in of stuur je motivatiebrief en cv naar jobs@toppoint.com o.v.v. ‘Sollicitatie Grafisch ontwerper’ en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.