BAPP-Awards: de winnaars van de publieksprijzen - PromZ.be

BAPP-Awards: de winnaars van de publieksprijzen

XD Design (tweemaal) en Special Things zijn de winnaars geworden van de BAPP-Awards, de publieksprijzen tijdens PromGifts. De bezoekers van de beurs konden er hun keuze van beste product aangeven. De producten waren op een grote ruimte uitgestald in drie categorieën.

 

XD Design was de publiekslieveling in de categorie ‘ecologisch product’ met de Ginkgo tablet charger. De Ginkgo ziet met drie zonnepaneeltjes aan een stam uit als een mini-boom. Hij heeft een geïntegreerde 4000mAh herlaadbare litium batterij om groene energie op op te slaan en is gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals bamboe. Een tablet of smartphone kan via de USB-uitgang aangesloten worden om zo opgeladen te worden.

 

XD Design kwam ook als eerste uit in de categorie ‘premium/give away’ met een eveneens ecologisch product, de ‘Boom Eco Mug’, een  dubbelwandige en lekvrije reismok voor uw warme én koude dranken. De mok is ontworpen om na de levensduur geheel gedemonteerd te worden voor gescheiden afvalverwerking en recycling.

 

Special Things was in de categorie PR/Luxe product/relatiegeschenken de winnaar met een flessenstop uit siliconen. De stop steek je in de fles en daarna vouw je een manchet om die over de buitenzijde van de flessenhals gaat.