Van Bavel: brons bij PSI Sustainability Awards - PromZ.be
Van Bavel: brons bij PSI Sustainability Awards

Van Bavel: brons bij PSI Sustainability Awards

Van Bavel Enjoy Giving heeft onlangs een bronzen award gewonnen bij de jaarlijkse PSI Sustainability Awards. PSI is het Promotional Product Service Institute en ook de organisator van de toonaangevende jaarlijkse internationale beurs voor promotionele artikelen en business gifts in het Duitse Düsseldorf.

 

Van Bavel Enjoy Giving dong mee naar de prijzen in de categorie ‘environment initiave’. De ‘duurzaamheidsprijzen’ van PSI werden dit jaar voor de vijfde maal uitgereikt. Er namen 49 bedrijven deel die samen 117 cases inschreven.

Van Bavel Enjoy Giving is al sinds 2008 actief rond duurzaamheid. Het bedrijf stelt dat “…duurzaamheid al lang een hot topic in de promotionele producten industrie is” en dat de sector “… een duurzaam gezicht nodig heeft”. Duurzaamheid wordt onder meer bereikt door transparant te zijn en dat te bewijzen met certificaten. “Alles in en rond het bedrijf en de aankoopketting zijn volledig gedocumenteerd,” aldus Van Bavel Enjoy Giving.

Michel Van Bavel, CEO van Van Bavel Enjoy Giving, over de prijs: “Dit is een erkenning van jarenlang maatschappelijk verantwoord ondernemen. We doen dit iedere dag opnieuw en het zit verweven in het DNA van de onderneming.” Meer en meer klanten van de distributeurs vragen bij het aankopen van promotionele artikelen en business gifts garanties rond duurzaamheid. Het gaat dan om zaken als gerecycleerde of recycleerbare grondstoffen, minder CO2-uitstoot en menswaardige arbeidsomstandigheden.