Belgische standhouders op PromZ.Live - PromZ.be

Belgische standhouders op PromZ.Live

Op 16 en 17 mei aanstaande heeft in Rotterdam Ahoy PromZ.Live plaats, de Nederlandse vakbeurs van promotionele artikelen en business-gifts. Op die Nederlandse beurs zijn ook Belgische standhouders aanwezig: Samdam Benelux, Cartamundi en Pasco Gifts. 

Samdam Benelux (met onder meer de Samsonite-producten) en Cartamundi zijn ‘traditionele’ standhouders bij PromZ.Live. Pasco Gifts is een nieuwkomer. Het winnen het van de Product Media Advisor of the Year Award in januari van dit jaar een aanleiding om zich ook bij onze noorderburen te tonen.

PromZ.live heeft ook een wereldprimeur in die zin dat de beurs na afloop nog steeds te bezoeken is: alle stands worden tijdens de beurs door middel van 360° fotografie vastgelegd, waarna de beursvloer digitaal weer wordt opgebouwd met behulp van Google Tours. Op Google Maps kunnen bezoekers over de beursvloer navigeren en elke beursstand vinden. Een i-button in de stand verschaft extra informatie over het bedrijf en een link naar de website van de standhouder.

PromZ.live vindt plaats op woensdag 16 en donderdag 17 mei in Rotterdam Ahoy, hal 1. De beurs is geopend op woensdag en donderdag van 10.00 – 17.00 uur. Bij voorregistratie via de website www.promz.live is de toegang gratis. Zonder registratie is de toegangsprijs voor PromZ.live € 34,95 (incl. BTW).

Naast PromZ.live heeft in dezelfde ruimte in Ahoy de beurs 010Area.live plaats. Die beurs is complementair aan PromZ.live en draait om ‘live-communicatie’ zoals presentaties, feesten, evenementen, personeelsbijeenkomsten. De beurs belicht nieuwigheden op vlak van technologieën, food en hospitality-services, entertainment en locaties.
www.promz.live