Carrefour verlengt Disney-actie - PromZ.be

Carrefour verlengt Disney-actie

Supermarktketen Carrefour (Carrefour Hyper, Carrefour Market en Carrefour Express) heeft de Disneyland-spaaractie wegens succes verlengd tot 24 juni aanstaande. Normaal zou die actie lopen tot 12 juni, maar men wil de sparende consumenten de kans geven een tweede spaaralbum te vullen om zo een 1+1 gratis ticket voor Disneyland Paris te verkrijgen.

Voor elk met Carrefour/Disney-stickers gevuld spaaralbum dat Carrefour-klanten bij de kassa van Disneyland Paris tonen, krijgen ze bij aankoop van één ticket een tweede identiek gratis. De belangstelling voor dat aanbod is zo groot dat veel klanten stickers verzamelden om een twee collector’s album vol te krijgen en zo nog een extra gratis ticket te bemachtigen. Carrefour stelt de klanten daarom nog in staat tot 24 juni een tweede album te kopen. Het einde van de actie was voorzien op 12 juni. Tot die datum deelde Carrefour stickers uit.
Carrefour zette de spaaractie op in het kader van 25 jaar Disneyland Paris. De start ervan was op 29 maart. In totaal heeft de keten 185 miljoen stickers verdeeld en zijn er 300.000 albums verkocht.