Carrefour Zoersel: stickerboek voor lokale jeugdverenigingen - PromZ.be
Carrefour Zoersel stickerboek voor lokale jeugdverenigingen

Carrefour Zoersel: stickerboek voor lokale jeugdverenigingen

Carrefour Market in Zoersel lanceert deze week een stickerboek voor de leden van drie Zoerselse jeugdverenigingen. Het gaat om Chiro Waks Zoersel, KLJ Zoersel en de Scouts 21ste St. Elisabeth Zoersel ‘The Long Man’. In totaal zijn er 358 verschillende stickers. Per aankoopschijf van 25 euro en bij deelnemende krijgen de klanten vier stickers. De actie loopt tot 15 september aanstaande.

“De leden van de jeugdverenigingen krijgen hun album gratis van hun Carrefour Market in Zoersel,” aldus Carrefour in persbericht. “De familieleden van de leden en hun supporters die het collector’s item van hun favoriete jeugdvereniging willen, kunnen het album voor €2 in de winkel aankopen.”

Vorig jaar deden tientallen Carrefour Market-supermarkten een actie met een stickeralbum in samenwerking met een plaatselijke voetbalploeg. Dit jaar heeft men die actie uitgebreid naar een dansschool en jeugdverenigingen. In de afgelopen weken lanceerde Carrefour Market dergelijke stickeralbums met dansschool Dancarta in Brecht en jeugdverenigingen in Alken en Opglabbeek.