Eco-Vogelhuisje - PromZ.be
verzendbaar vogelhuisje

Eco-Vogelhuisje

Present Company Ecogadgets is een familiebedrijf, opgericht in 1999 en actief in Nederland en België.  Ons verzendbaar vogelhuisje is een origineel en milieubewust geschenk dat bij elke klant een glimlach op het gezicht tovert én het milieubewustzijn van uw organisatie onderstreept.  Verkrijgbaar vanaf 250 stuks.

sabrina@presentcompany.be / www.ecogadgetshop.be

Ons verzendbaar vogelhuisje is een origineel en milieubewust geschenk dat bij elke klant een glimlach op het gezicht tovert én het milieubewustzijn van uw organisatie onderstreept.  Het is gemaakt van waterafstotend karton en het is verzendbaar.  Verkrijgbaar vanaf 250 stuks, richtprijs bij afname van 1000 stuks : 1.79/ stuk inclusief uw logo in 1 kleur bedrukt op 1 positie.

Present Company is een familiebedrijf dat zich sinds 1999 heeft gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen, maken en distribueren van promotionele producten, gadgets en geschenken. We hebben kantoren in Nederland en België en bedienen van daaruit onze (inter-)nationale klanten.

Onze focus ligt op kwaliteit, ecologie, trends en merkversterking, de nieuwste gadgets vindt u eerst bij ons.  Daarnaast hebben we voor vrijwel elk product een ecologisch en/of made in Europe alternatief.