Esso viert F1-Red Bull-partnership met spaaractie - PromZ.be

Esso viert F1-Red Bull-partnership met spaaractie

Esso is sinds enkele maanden partner van het Red Bull Racing F1-team en viert dat in de Benelux met een spaaractie voor Red Bull Racing-items (zoals sporttassen, mokken, caps….). Klanten krijgen per aankoopschijf van tien euro een zegel en voor tien zegels zijn Red Bull Racing-artikelen met grote korting (tot 70%) te krijgen. Esso ondersteunt de actie in de media en met point of sale-materiaal in de stations in de Benelux.

De actie is niet specifiek opgezet met het oog op de F1- Grand Prix van België die op 27 augustus op Francorchamps verreden wordt. Ann Rombouts, bij Esso verantwoordelijke voor de Benelux-marketingcommunicatie, zegt dat de promotie in de eerste plaats Esso’s partnerschap met Red Bull Racing onder de aandacht wil brengen en de klant daarvan wil laten meegenieten. “Maar het is wel zo dat we in de week voor de GP nog extra festiviteiten doen. Zo geven we in die week dubbele zegels per aankoopschijf van 10 euro,” aldus Ann Rombouts.

De klanten die geen lid zijn van Esso’s loyalty-programma Esso Extras betalen voor de artikelen met zegels en cash. De leden van het Esso Extras getrouwheidsprogramma kunnen hun punten gebruiken voor de bijbetaling van de Red Bull Racing-items. “Ze hebben daardoor nog een extra voordeel,” zegt Ann Rombouts. Op de onbemande Esso Express stations in België tenslotte kunnen de artikelen via een wedstrijd gewonnen worden.