Filofax Notebooks. Herschik, verwijder en hervul - PromZ.be
Filofax Notebooks. Herschik, verwijder en hervul

Filofax Notebooks. Herschik, verwijder en hervul

Make of me what you fill. Onder dit motto maakt het gerenommeerde Engelse Filofax de meest diverse notebooks ter wereld. Herschik, verwijder en vul aan met extra vullingen om zo uw persoonlijke ultieme notebook te creëren. Een blijvend aandenken aan uw bedrijf.

Filofax, de uitvinder van het organisersysteem, staat garant voor uitmuntende kwaliteit. De stevige doch erg tactiele kunstlederen cover van de notebook zorgt niet alleen voor een optimale bescherming, ook ligt hij perfect plat wanneer geopend en vouwt hij volledig dubbel voor het ultiem schrijfcomfort in elke positie. De gepatenteerde spiraalrug van de Filofax Notebook maakt het mogelijk eenvoudig pagina’s uit te halen en ze te herschikken of  extra vellen en gadgets toe te voegen. Kies uit een veelheid aan soorten papier – wit, gekleurd, geruit, gelijnd, blanco, dotted – en een grote reeks extra’s zoals indexpagina’s, kalenders, to-dopagina’s, kaarhouders, balpennen,… en creëer zo uw persoonlijke ultieme notebook.

De Filofax Notebooks zijn volledig te personaliseren op maat van uw bedrijf. Kies het kleur van de cover en de elastiek en laat uw logo of persoonlijke boodschap erop folie- of blinddrukken. Bovendien is ook de binnenkant van uw bedrijfsnotebook volledig zelf te bepalen: Kies met welke soorten papier hij gevuld wordt en voeg ook persoonlijke pagina’s toe. Zo geeft u bijvoorbeeld alle aanwezigen op uw bedrijfsevent meteen al de belangrijkste spreads uit uw uiteenzetting mee. Doordat de Filofax Notebook hervulbaar is, wordt hij vast een permanent aandenken aan uw bedrijf of event.

Meer weten?

Group4p | info@group4p.be | 0032 (0)53 67 02 63