Fusie Image Wear en Keiretsu Europe - PromZ.be

Fusie Image Wear en Keiretsu Europe

Image Wear & Gifts is een fusie aangegaan met het Nederlandse Keiretsu Europe. Onder de naam Keiretsu Belgium, gevestigd in regio Antwerpen, zal Hugo Hauspie als managing director de honneurs waarnemen.

Image Wear & Gifts kende een aanzienlijke groei, maar zocht naar versterking in de structuur om klanten geheel te kunnen ontzorgen. Er was bijvoorbeeld ook veel vraag vanuit de opdrachtgevers naar webshops en fulfilment. Hier heeft Keiretsu Europe al een groot track-record in opgebouwd. “Keiretsu Europe zocht een kantoor met vast aanspreekpunt voor haar klanten in België,” aldus Hugo Hauspie, die zeventien jaar geleden Image Wear opstartte. De logistiek en fulfilment wordt voorlopig nog vanuit Nederland (Rotterdam) verzorgd om te kunnen profiteren van schaalvoordeel. Keiretsu Europe heeft een veel bredere positionering. Het beschikt over een eigen creatieve studio met graphic- en industrial designers, marketing- en communicatie strategen en web professionals, zodat men snel en doeltreffend kan handelen.

Image Wear & Gifts was de eerste tien jaar gespecialiseerd in promotioneel textiel – vandaar de naam – maar nam daarna ook relatiegeschenken en promotionele artikelen in het aanbod op. Hugo Hauspie heeft naast jarenlange kennis van relatiegeschenken en premiums veel ervaring in promotionele acties en loyaliteitsprogramma’s.