Genomineerden PMA Award 2017 - PromZ.be

Genomineerden PMA Award 2017

Vorige week is de vakjury van de Product Media Advisor of the Year Award tot de shortlist van genomineerden voor de derde editie van deze prijs gekomen. Er zijn dit jaar twee categorieën: naast de ‘klassieke’ Product Media Advisor of the Year Award is er nu ook de Product Media Advisor Challengers of the Year Award.

In de categorie ‘Product Media Advisor’ nomineerde de vakjury in alfabetische volgorde: Gemaco, MCS Kick & Rush, Mondial Gifts, Pasco Gifts, Pronel, Rivanco, Smidt-Imex, Van Bavel Enjoy Giving. In de categorie Product Media Advisor Challengers zijn de genomineerden: Amahé, Allchim Goed Gedrukt, Fenix, I-Defix, LX Concept, Magnus Business Gifts, Sky-O en Square Nuts.

De ‘Product Media Advisor of the Year-Award’ is een initiatief van Promo-Biss (het vakblad over promotionele producten en business gifts) in samenwerking met de BAPP – Belgian Association of Promotional Products. Met de prijs willen Promo-Biss en de BAPP de professionalisering van de sector aanmoedigen en vooral de adviseurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts). Met de Product Media Advisor of the Year Challenger Award wil men nieuwe, innovatieve, jonge en dynamische bedrijven (de ‘Challengers’) in de schijnwerpers zetten.

De stemming van de jury weegt voor 50% mee in het eindresultaat. Daarnaast zullen ook de suppliers (leveranciers) hun stem mogen uitbrengen. Die weegt voor 30% mee. En de bedrijven (eindklanten) kunnen eveneens via een speciale website stemmen en dat resultaat is goed voor 20% in het eindoordeel. De bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de Awards heeft plaats tijdens de internationale vakbeurs PSI in Düsseldorf op woensdag 10 januari 2018.