Gluren bij de buren II : de publieksprijzen van PromZ-Live - PromZ.be

Gluren bij de buren II : de publieksprijzen van PromZ-Live

Naast prijzen van de vakjury kon ook het publiek (de bedrijven die promotionele artikelen en business gifts aankopen) tijdens de PromZ-Live, de Nederlandse vakbeurs voor product media die op 10 en 11 mei gehouden werd, in vijf categorieën winnaars aanduiden. Daarnaast was er ook een online-publieksjury die prijzen uitdeelde.

De winnaars van de publieksprijzen 2017

– in de categorie ‘give aways’: Powerup. Een papieren vliegtuigje bestuurd door een smartphone (vouw een vliegtuig, plaats de module en bestuur het met een app)


– in de categorie ‘sport/outdoor artikelen’: LuminAID. Een opblaasbare lantaarn op zonne-energie waarvan de lichtsterkte op 4 verschillende niveaus geregeld kan worden.


– in de categorie ‘huishoudelijke artikelen’: kloppend hart. Een relatiegeschenk (een deze beleving) dat door middel van de zwaartekracht van water een kloppend hart symboliseert.


– in de categorie ‘kantoorartikelen’: Tea Netherlands. 100% biologische theeën met op de verpakking kenmerkende Nederlandse steden, bouwwerken en andere iconen.
– in de categorie ‘overige’: Trobla – akoestische versterker. Een houten versterker voor het geluid van een smartphone.

De winnaars van de online publieksprijzen:

– in de categorie ‘give aways’: custom-made 3D-oordopjes. Oordopjes uitgevoerd in eigen design en verpakking van het gevend bedrijf.


– in de categorie ‘sport/outdoor artikelen’: SeatZac. Een chillbag, die binnen enkele seconden door één enkele zigzaggende beweging gevuld raakt met 400 liter lucht. Gemaakt van zeer sterk polyester en weegt maar 750 gram.


– in de categorie ‘huishoudelijke artikelen’: Plopr. Een flesopener die als het een flesje cola of bier opent het kenmerken geluid geeft van een champagnefles die ontkurkt wordt.


– in de categorie ‘kantoorartikelen’: Correctbook. Een herbruikbaar notitieblok. Bespaart papier en is wordt duurzaam en klimaatneutraal geproduceerd.


– in de categorie ‘overige’: magneetknijper. Houten knijpers die dankzij een gravure nog origineler en persoonlijker zijn.