Gluren bij de buren: de vakprijzen van PromZ-Live - PromZ.be

Gluren bij de buren: de vakprijzen van PromZ-Live

In het kader van de Nederlandse vakbeurs voor product media PromZ-Live, een organisatie van PromZ/Het Portaal ( het zusterblad van Promo-Biss), zijn de Promotional Products of the Year uitgereikt. Een vakjury bepaalde welke producten voor een prijs in aanmerking kwamen.

– In de categorie ‘give aways’: bloeipotloden. Dat zijn potloden met aan het uiteinde in gelatine een knop met daarin zaadjes van bloemen of groenten. Plant het potlood in de grond en de natuur doet de rest.
– In de categorie ‘sport/outdoor artikelen’: Bobby anti-diefstalrugtas. Een polyester rugtas met veel verborgen ritsen en vakken.
– In de categorie ‘kantoorartikelen’: mini waarschuwingsbordje. Een mini waarschuwingsbordje dat subtiel aangeeft dat mobiel telefoongebruik even niet gewenst is.
– In de categorie ‘huishoudelijke artikelen’: Xapron leren schorten. Luxe leren schorten voor elke BBQ fanaat, kookgek, creatieve klusser of barista.
– In de categorie ‘Hors catégorie’: Moleskine smart writing set. Een notitieboek met nCode-technologie, een smartpen en een app om aantekeningen en schetsen vanaf papier te kunnen digitaliseren.
– In de categorie: ‘overige’: Windblocker. Een accessoire voor zowel smartphones als tablets om buiten te telefoneren. Het onderdrukt tot vrijwel 100% het windgeruis.