Kaarsenset beschutte werkplaats - PromZ.be

Kaarsenset beschutte werkplaats

Kaarsenset beschutte werkplaats

“let’s make the world a better place”

Een van de vele duurzame geschenkartikelen verkrijgbaar bij Magnus Business Gifts zijn deze rustieke kaarsen. Ze komen rechtstreeks uit het vijftienjarig kaarsenatelier van een sociaal tewerkstellingsinitiatief in Vlaanderen. Magnus Business Gifts is het initiatief genegen aangezien ze mensen ondersteunen die omwille van uiteenlopende redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij krijgen zinvol werk aangeboden in het kaarsenatelier, een kurkatelier en een eetcafé. Als duurzame leverancier zet Magnus Business Gifts mee de degelijke, kwaliteitsvolle en eerlijke producten op de markt.

Gerecycleerd kaarsenmateriaal
In samenwerking met containerparken zamelt de vzw heel selectief kaarsenresten in. Die putten zij uit de tientallen tonnen kaarsenresten die in het restafval terechtkomen. In het atelier recycleren ze de kaarsenresten tot rustieke kaarsen. Ze maken allerlei afmetingen en vormen voor binnen- en buitengebruik: sierkaarsen, offerkaarsen en tuinkaarsen. Hiervoor investeerden ze onlangs in nieuwe, veiliger en grotere smeltbakken en in een printmachine om letters en figuren aan te brengen op de kaarsen.

Op maat als relatiegeschenk
Bedrijven en organisaties kunnen de sierkaarsen ook op maat met logo laten maken. Deze kaarsen zijn ideaal als relatiegeschenk of als promotiemateriaal. Magnus Business Gifts voorziet een mooie geschenkdoos op maat volgens het aantal gewenste kaarsen in het pakket. Er staat een duidelijke warme boodschap op: ”let’s make the world a better place”.

Partner voor duurzame geschenken
De samenwerking met het sociaal tewerkstellingsinitiatief past binnen de mvo-strategie van Magnus Business Gifts. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming zette ze de afgelopen jaren heel wat duurzame stappen, waaronder het aanbieden van zoveel mogelijk bio- en fairtradeproducten in geschenkmanden, prioriteit geven aan lokale producenten, en het inschakelen van sociale economie-organisaties waar mogelijk.

Magnus Business Gifts | 02 251 89 66 | info@magnusbusinessgifts.be | magnusbusinessgifts.be