Klantenportefeuille Lotus naar Attent Gifts - PromZ.be
Klantenportefeuille Lotus naar Attent Gifts

Klantenportefeuille Lotus naar Attent Gifts

Attent Gifts in Beernem heeft recent de klantenportefeuille van Lotus Gifts in Kortrijk overgenomen. Lotus Gifts was een eenpersoonsbedrijf dat midden vorig jaar besloot de gift-activiteiten stop te zetten. Peter Brysse, managing director Attent Gifts, zegt dat Attent door de jaren heen een goede verstandhouding had opgebouwd met Lotus Gifts.

“Lotus Gifts had een loyaal klantenpubliek, hoofdzakelijk in West-Vlaanderen. Wij zijn  oorspronkelijk van Ternat overgekomen naar Beernem. We zijn blij met de ‘fit’ met de portefeuille van Lotus Gifts. We hebben zo lokale grote spelers erbij gekregen.

Attent Gifts is sinds een tweetal jaar overigens ook de naam waaronder Brysse-Deraedt opereert. Peter Brysse: “Veertien jaar geleden hebben we EGO in Ternat overgenomen en werkten sindsdien onder de naam Brysse-Deraedt. Zes jaar geleden hebben we ook B-to-B Gifts in Oudenaarde overgenomen. Verder hadden we nog een aantal producten als Loyaltyweb en Giftpicker. Het werd twee jaar geleden duidelijk dat we een nieuwe naam moesten hebben voor alles wat we deden.”

Attent heeft vorig jaar verder een nieuw magazijn in gebruik genomen. “We zijn gegroeid en hebben nu een team van acht mensen. We hadden een showroom, maar we bezoeken tegenwoordig de klanten in plaats van dat ze naar de showroom komen. En met meer dan 20.000 zendingen per jaar hadden we nood aan een professioneel magazijn.”