Magnus Business Gifts doet mee aan Week van het Werkgeluk - PromZ.be
Magnus Business Gifts doet mee aan Week van het Werkgeluk

Magnus Business Gifts doet mee aan Week van het Werkgeluk

De tweede editie van de Week van het Werkgeluk vindt plaats van 23 tot 27 september 2019. Magnus Business Gifts uit Vilvoorde is een van de deelnemers. Het werkgeluk van de medewerkers staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. “Werkgeluk draagt ertoe bij dat je je werk op een leuke en positieve manier kunt uitvoeren”, vertelt CEO Ann Magnus.

Magnus Business Gifts is gespecialiseerd in relatiegeschenken, geschenkmanden en loyaliteitsprogramma’s. Zo willen ze een goed gevoel opwekken bij zowel de gever als de ontvanger. Maar ook het werkgeluk van werknemers krijgt de nodige aandacht bij het bedrijf dat inzet op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

“Waarom we meedoen aan de week van het werkgeluk? Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zich goed in zijn vel voelt op kantoor. Je bent daar soms meer aanwezig dan thuis”, aldus Ann Magnus.

Evenwicht tussen privésfeer en werk

Vooral door veel vrijheid te geven aan hun medewerkers, wil Magnus Business Gifts het werkgeluk een boost geven. “Ik ben gelukkig op het werk omdat de verhouding tussen privésfeer en het werk heel goed in evenwicht staat hier. Dat is voor beide kanten belangrijk. De vrijheid die je krijgt, geeft je veel zelfvertrouwen. Daardoor heb je meer pit om voor iets te zorgen”, getuigt medewerker Laurence Sente.

“Wat ik belangrijk vind om gelukkig te zijn op het werk, is de vrijheid krijgen om mee te mogen denken, je eigen bijdrage te kunnen leveren en creativiteit in je werk te steken”, vult collega Barbara Wuyts aan.

Slotevent met goodie bag

Op 27 september vindt het slotevent van de Week van het Werkgeluk plaats. Magnus Business Gifts voorziet een ‘happy item’ in de goodie bag voor de aanwezigen. Tijdens het internationaal evenement kunnen de gasten zich laten inspireren door allerlei keynotes en workshops rond werkgeluk.