Pasco Gifts: online is een én-én-verhaal - PromZ.be

Pasco Gifts: online is een én-én-verhaal

Pasco Gifts heeft onlangs de website grondig vernieuwd onder het motto ‘het web verandert, Pasco Gifts verandert mee’. Dat betekent echter niet dat Pasco Gifts aan de andere kanalen (papieren catalogus, face-to-face) minder aandacht zal schenken. Ronny De Smedt van Pasco Gifts zegt dat het een ‘én-én-verhaal’ is. 

“We merken dat het online-kanaal meer en meer gebruikt wordt, ook door onze bestaande klanten, onder meer om ideeën op te doen,” aldus De Smedt. “Je moet online terug te vinden zijn. We hebben op alle webpagina’s ook altijd onze contactgegevens staan.” In het kader van de vernieuwing van de website heeft Pasco Gifts eveneens het logo aangepast. Dat zal ook gebruikt gaan worden in andere commerciële communicatie.
Een van de vernieuwingen van de website is dat nu ook de producten besteld en opgezocht kunnen worden via smartphone en tablet. “Vorig jaar kwam meer dan 20% van onze bezoekers via smartphone of tablet. Een belangrijk inzicht waar we natuurlijk rekening mee houden,” heet het bij Pasco Gifts.
‘Vorig jaar kwam meer dan 20% van onze bezoekers via smartphone of tablet’