PMA-Award 2018: Van Bavel en Maximum Image - PromZ.be
PMA Award 2018 Van Bavel uitreiking

PMA-Award 2018: Van Bavel en Maximum Image

Van Bavel Enjoy Giving en Maximum Image zijn de laureaten van de vierde Product Media Advisor of the Year Awards. Van Bavel Enjoy Giving behaalde goud in de categorie ‘gevestigde waarden’, Maximum Image pakte het goud bij de ‘Challengers’. De awards werden woensdag 9 januari uitgereikt tijdens de BAPP-Belgian Night in het kader van de PSI beurs in Düsseldorf. De PMA-Award is een initiatief van Het Portaal (uitgever van PromZ-be) met ondersteuning van de Belgian Association of Promotional Products.

Van Bavel Enjoy Giving kan met recht een gevestigde waarde genoemd worden. Het bedrijf wordt geleid door Michel Van Bavel, wiens vader in de vorige eeuw Bavelco had op gericht. Bavelco werd eind vorige eeuw verkocht en Michel Van Bavel zette in 2004 het huidige Van Bavel Enjoy Giving op. Van Bavel is een ambassadeur voor het vak en het bedrijf valt op door vakkennis, creativiteit en inzet voor duurzaamheid. Bij de vorige edities van de PMA Award was Van Bavel Enjoy Giving ook al goed voor eremetaal (brons en zilver). Het zilver ging deze keer naar Magnus Business Gifts, dat vorig jaar nog de hoofdvogel afschoot in de categorie ‘challengers’. Magnus Business Gifts is vijf jaar geleden door Ann Magnus overgenomen van haar ouders en heeft sindsdien ingezet op creativiteit en duurzaamheid. Brons was er voor Pasco Gifts, dat vorig jaar het goud in de wacht sleepte. Bij Pasco Gifts staat een persoonlijke aanpak van de klanten voorop.

Bij de challengers (nieuwkomers, bedrijven die de zaken nét even anders aanpakken) was de hoofdprijs weggelegd voor Maximum Image. Maximum Image stelt zich breder op dan alleen distributeur van product media en past promotionele artikelen in in een bredere strategische aanpak. Het Luxemburgse Maâ Oui pakte het zilver. Maâ Oui veranderde twee jaar geleden van eigenaar die er een nieuwe wind liet waaien. Keiretsu Belgium won het brons. Keiretsu Belgium startte eind 2017 als Belgisch filiaal van het Nederlandse Keiretsu.

PMA Challenger Award 2018 Maximum Image uitreiking