PMA-Awards 2019: Pasco Gifts en Maximum Image! - PromZ.be
PMA-Awards 2019 Pasco Gifts en Maximum Image

PMA-Awards 2019: Pasco Gifts en Maximum Image!

Pasco Gifts en Maximum Image hebben goud gewonnen bij de vijfde editie van de Product Media Advisor of the Year Awards 2019 (een initiatief van PromZ-be). Pasco Gifts won bij de ‘generalisten’. Maximum Image was de winnaar bij de specialisten. De prijzen werden op 28 januari  in het kader van de eerste PromZ Product Première in de Brabanthal te Haasrode (Leuven) uitgereikt.

Pasco Gifts haalde het bij de generalisten onder meer door de persoonlijke aandacht voor de klanten en door de combinatie offline/online-verkoop. Pasco Gifts won al eerder goud bij de PMA Awards 2017. Bij de PMA Awards 2016 en 2018 greep het bedrijf de derde plaats.

Magnus Business Gifts klasseerde zich voor het tweede achtereenvolgende jaar als tweede. Vooral de aanpak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de eigenzinnige positionering van Magnus Business Gifts bekoorden de jury. Magnus Business Gifts is hard op weg een gevestigde waarde te worden: bij de PMA Awards 2016 kreeg het een eervolle vermelding en bij de editie 2017 won het bij de ‘challengers’.

De derde plaats was deze maal weggelegd voor Van Bavel Enjoy Giving. Van Bavel is een gevestigde waarde en won eerder al goud, twee keer zilver en brons.

Bij de specialisten was Maximum Image de winnaar van het goud. Voor Maximum Image – vorig jaar nog winnaar in de categorie challengers – staat zoals de naam het al zegt het ‘image’ van de klant bovenaan. Men trekt dat door van vlaggen via belettering tot textiel (bedrijfskledij voorzien van logo’s).

Het zilver ging naar Mister Gadget, van Benoit Derumier in Ecaussinnes (Henegouwen) die regionaal sterk staat. Biznizpoint en Arteel werden ex-equo winnaar van het brons. Arteel heeft zich sterk toegelegd op programma’s voor klantentrouw en employee experiences. Biznizpoint heeft een niche in de Leuvense universiteitsomgeving gevonden en bedient daarnaast ook een aantal nationale klanten.

Impressie: