Product Media Advisor of the Year Award 2017: Pasco Gifts en Magnus Business Gifts - PromZ.be
Product Media Advisor of the Year Award 2017 Magnus Business Gifts

Product Media Advisor of the Year Award 2017: Pasco Gifts en Magnus Business Gifts

Pasco Gifts, gevestigd in Aalst, en Magnus Business Gifts met vestiging in Vilvoorde zijn winnaar geworden van de Product Media Advisor of the Year Award 2017. De Product Media Advisor of the Year Award is een initiatief van het vakblad Promo-Biss/Promz.be in samenwerking met de Belgian Association of Promotional Products – BAPP.

Pasco Gifts kreeg de gold-award tijdens de internationale vakbeurs voor product media (promotionele producten en business gifts) PSI in Düsseldorf. De KMO uit Aalst bestaat sinds 2003 en wordt geleid door Ronny De Smedt en Bart Boterberg. De jury was bekoord door de menselijke aanpak (de klant staat er centraal) en de leergierige instelling van het bedrijf. Het is de laatste jaren zowel offline als online sterk bezig en toont liefde en passie voor het vak.

De silver-award ging naar Gemaco, een gevestigde waarde in de Belgische en internationale wereld van promotionele artikelen en business gifts. Gemaco is professioneel en een voorbeeld voor de markt. Voor de bronze-award was er een ex-aequo: Pronel (vorig jaar winnaar van het goud) en Van Bavel Enjoy Giving.

Nieuw dit jaar was de Product Media Advisor Challenger Award. Naast de gevestigde waarden in de sector wil men met deze categorie nieuwe, innovatieve, jonge en dynamische bedrijven (de ‘Challengers’) belonen. Het goud in die categorie ging naar Magnus Business Gifts. Het bedrijf bestaat weliswaar al vijftig jaar, maar vijf jaar geleden nam Ann Magnus het roer van het familiebedrijf over. Sindsdien vaart het een eigen eigenzinnige koers met een grote nadruk op ‘groen’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’.

Zilver was hier voor Sky-O, een sterk groeiend bedrijf dat vijf jaar geleden van start ging en een duurzame politiek voert. Ook in deze categorie was er voor het brons een ex-aequo: Amahé en Square Nuts.