Product Media Advisor of the Year: de genomineerden - PromZ.be
Product Media Advisor of the Year de genomineerden

Product Media Advisor of the Year: de genomineerden

Een vakjury heeft vorige week de shortlist opgesteld van de genomineerden voor de Product Media Advisor of the Year Award 2019. Het is de vijfde maal dat PromZ-be die award-uitreiking organiseert. Voor deze vijfde editie zijn er twee categorieën: generalisten en specialisten.

De genomineerden in de categorie ‘generalisten’ zijn in alfabetische volgorde: Magnus Business Gifts, MCS Kick & Rush, MLD Concept, Mondial Gifts, Pasco Gifts, Pronel, Sky-O, Square Nuts, Supremia en Van Bavel Enjoy Giving.

Nieuw in deze editie is de categorie specialisten, distributeurs die zich toeleggen op een bepaald marktsegment, een bepaalde productgroep, een specifieke regio of een bepaalde doelgroep…. De genomineerden in deze categorie zijn in alfabetische volgorde: 4me Dimension, Alfa Shirt, Amahé, Arteel, Attent, Bizniz Point, Cartamundi, Lowette Gifts, Maximum Image en Mr Gadget.

De ‘Product Media Advisor of the Year-Award’ is een initiatief van PromZ-be (het vakblad over promotionele producten en business gifts). Met de prijs wil PromZ-be de professionalisering van de sector aanmoedigen en vooral de adviseurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts).

De winnaars worden aangewezen op basis van een jury-oordeel (dat voor 50% meeweegt in het eindresultaat), een publieksstemming (die voor 25% meeweegt) en een stemming bij de leveranciers/suppliers (die eveneens voor 25% meeweegt). Voor de publieksstemming zal medio oktober een speciale website live gaan. Daar kan het publiek tot 15 januari 2020 zijn stem uitbrengen. De winnaars van de Product Media Advisor of the Year (gold, silver, bronze) wordt bekend gemaakt tijdens PromZ Product Première in Leuven op dinsdag 28 januari 2020.