PromGifts 2015: het aanbod in één oogopslag - PromZ.be

PromGifts 2015: het aanbod in één oogopslag

Op 18 en 19 maart aanstaande heeft de derde editie van PromGifts, de vakbeurs voor promotionele artikelen en business gifts (product media), plaats in Tour & Taxis te Brussel. PromGifts is een organisatie van Advanced Fair en Roularta in samenwerking met de Belgian Association of Promotional Products (BAPP). 

 

Het grote voordeel van de beurs is, zoals Frédéric François van beursorganisator Advanced Fair zegt, dat de bezoeker “….in één oogopslag de markt kan ontdekken. Je hebt er de mogelijkheid veel meer te zien dan normaal bij één fabrikant of één distributeur. En je hebt contact met de mensen, het is live-communication. Je ziet de mensen, je kunt de producten aanraken. Je gebruikt veel meer je zintuigen.”

 

De beurs heeft net als vorige editie een ‘International Manufacturer Showroom’, een centrale ruimte waarin de merken hun producten voorstellen. Daarrond staan de distributeurs/adviseurs in product media. De merken verkopen niet direct aan de eindklanten maar werken samen met distributeurs.

 

De toegang voor PromGifts is gratis na voorinschrijving op www.promgifts.be. De beurs wordt gelijktijdig gehouden met ‘Ondernemen/Entreprendre.