PromGifts 2015 in de startblokken - PromZ.be

PromGifts 2015 in de startblokken

Blokkeer nu al 18 en 19 maart in de agenda van 2015. Op die dagen heeft immers de derde  editie van PromGifts plaats. PromGifts is de enige Belgische vakbeurs voor promotionele artikelen en business gifts. De beurs is een initiatief van de BAPP, de Belgian Association of Promotional Products, in samenwerking met Advanced Fair en Roularta Events. PromGifts geeft in één keer een groot overzicht van wat er op de Belgische markt beschikbaar is op het gebied van ‘product media’.

 

De distributeurs/adviseurs stellen tijdens de beurs hun specaliteiten en nieuwigheden voor. Daarnaast zal er een ‘international manufacturer showroom’ zijn waar de merken hun nieuwste producten tonen. PromGifts trok vorig jaar bijna 6.000 bezoekers, een verdrievoudiging van het aantal van de eerste editie in 2012. Dat toont aan dat promotionele artikelen en business gifts sterke media zijn om naamsbekendheid te genereren en verkopen te activeren. Naast de beursstands zijn er ook presentaties over het gebruik van promotionele artikelen binnen een marketingcampagne.

 

PromGifts wordt gehouden naast de beurs ‘Ondernemen’ en de ‘E-Shop-Expo’. Meer informatie op www.promgifts.be, waar men ook toegangskaarten kan bestellen.