PromGifts 2016: 13 en 14 april - PromZ.be

PromGifts 2016: 13 en 14 april

De vierde editie van PromGifts, de vakbeurs voor promotionele artikelen en business gifts met als thema ‘The Power of Product Media’, heeft volgend jaar plaats op 13 en 14 april, een maand later dan dit jaar.

 

Niet alleen de data wijzigen, ook de plaats verandert: PromGifts zal in de Brabanthal in Leuven plaatsvinden. De beurs zal ook niet meer samenvallen met ‘Ondernemen’ en is nu enkel een organisatie van de BAPP (Belgian Association of Promotional Products). De combinatie met Ondernemen is achteraf minder positief gebleken omdat de extra bezoekers die via die beurs naar PromGifts kwamen niet altijd het beoogde publiek voor de standhouders waren. Door nu alleen te gaan hoopt de BAPP meer gekwalificeerde bezoekers te trekken.

 

Erich Cormann, executive manager van de BAPP, zei dat er naast het beursgedeelte van PromGifts 2016 ook een conferentie-luik zal zijn. De keuze voor de Brabanthal in Leuven is onder meer ingegeven door de ligging ervan: vlakbij de E40 in Haasrode bij Leuven en goed bereikbaar vanuit Brussel, Luik en Antwerpen. Bovendien is de Brabanthal een moderne lokatie met een ruime (gratis) parkeergelegenheid.