PromGifts 2017: de winnaars - PromZ.be

PromGifts 2017: de winnaars

De ‘Recycled Bicycle Bag’, de ‘Eco Lunch Box’, de ‘Stone Look Power Bank’ en de ‘Twin Caps’ zijn de product media die tijdens de afgelopen PromGifts, de enige vakbeurs voor promotionele producten en business gifts, door de bezoekers bekroond werden in vier categorieën.

In de categorie ‘Innovative Product Media’ ging de voorkeur van de bezoekers van PromGifts uit naar de Recycled Bicycle Bag, aangebracht door Sky-O. De fietstas is gemaakt van oude cement- en rijstzakken. De runnerup in deze categorie was ‘Coffeebrewer on the go’ (Magnus): een zak met daarin al koffie waar enkel heet water aan toegevoegd hoeft te worden.

De Sustainable Product Media-Award was weggelegd voor de Eco Lunch Box (ingeschreven door Amahé). De lunchbox is vervaardigd uit composite ‘bioplastic’ en is voorzien van een elastisch band waarmee een bestek op zijn plaats wordt gehouden. De runnerup was hier ‘vegan candy handmade in Brussels’ van Pappabuble.

Bij de ‘Business Gifts and Loyalty Products’ kozen de bezoekers voor de ‘Stone Look Powerbank’ (aangebracht door Eurogifts). Het is een multi charger powerbank voor een reeks draagbare elektronische apparaten (smartphones, digitale camera’s, bluetooth headsets, game console…) in de vorm van een kei. De Mini Cooper met USB-stick (Pasco Gifts) was de runnerup.

De PromGifts-bezoekers kozen in de categorie Product Media Premiums voor ‘Twin Caps’ (ingeschreven door Amahé), een deksel voor blikjes frisdrank en bier die voorkomt dat insecten in het blikje geraken en dat de inhoud gemorst kan worden (bijvoorbeeld in de auto). De runnerup was de ‘Smart Hydration Reminder’ (MCS Kick & Rusch) een item dat je waarschuwt wanneer je te lang geen water gedronken hebt…