PromGifts volgend jaar weer in Brussel - PromZ.be

PromGifts volgend jaar weer in Brussel

De vijfde editie van PromGifts, de Belgische vakbeurs voor product media (promotionele artikelen en business gifts), heeft in 2017 weer in Brussel plaats en wel in Brussels Kart Expo (Groot-Bijgaarden). De data van de beurs zijn woensdag 29 en donderdag 30 maart.

Dit jaar had organisator BAPP (Belgian Association of Promotional Products) de beurs in de Brabanthal in Leuven, dichtbij de E40, ondergebracht. Voor 2017 kon men echter niet de gewenste datum vast krijgen en besloot men naar alternatieven uit te kijken. Brussels Kart Expo heeft als voordeel dat de lokatie dicht bij de Brusselse Ring is gelegen. Bovendien is die, zoals BAPP stelt, “….strategisch gezien centraal en zal die meer bezoekers uit het Brusselse, Antwerpse en Oost- en West-Vlaanderen aantrekken. Wij hebben hier ook de mogelijkheid om te groeien. De hal meet 3000 m², dus ruimte voldoende.”

‘Brussels Kart Expo is strategisch gezien centraal’

Op beide dagen zijn er net als dit jaar conferenties voorzien over de inzet van product media in de marketing- en communicatie-aanpak van bedrijven.