PromGifts werft met product media voor product media.... - PromZ.be

PromGifts werft met product media voor product media….

In het kader van de promotie van PromGifts, de vakbeurs voor product media op 13 en 14 april aanstaande, werft de BAPP (de Belgian Association of Promotional Products) met direct mails met daarin product media. Het thema van de beurs is ook ‘The Power of Product Media’ met als subthema ‘Spice up your brand’.

In een eerste mailing stuurt men een microvezel doekje (om brillen en gsm- en tabletschermen mee schoon te maken) met promotionele opdruk mee. De follow-up mailing zal vergezeld gaan met een sleutelhanger in plexi. Erich Cormann, executive manager van de BAPP, verwacht dat de direct mailings dankzij het gebruik van product media extra op zullen vallen bij de doelgroep.

PromGifts wordt gehouden in de Brabanthal in Haasrode bij Leuven. De locatie is bereikbaar via afrit 23a van de E40 Brussel-Luik en met het openbaar vervoer (bus 4 en bus 630) vanaf het station van Leuven. Inmiddels zijn alle standen aan de man gebracht en biedt de beurs een goed overzicht van de markt van product media. Zowel distributeurs als leveranciers zijn op de beurs aanwezig.

Naast het beursgedeelte zijn er beide dagen ook lezingen. Op woensdag 13 april spreken Marketeer van het Jaar Anouk Lagae (marketing verantwoordelijke Duvel Moortgat) en haar collega Dennis De Roover (pos-manager Duvel Moortgat) over de manier waarop Duvel Moortgat product media inzet. Donderdag 14 april spreken Harry Demey (ceo van het reclamebureau LDV United) en Claude Rombaux (sales en marketing directeur van GLS). Demey snijdt het thema ‘Tien jaar stadscommunicatie in Antwerpen’ en het gebruik van product media daarin aan. Rombaux zal onder meer het partnership van GLS met de Rode Duivels en de marketingmogelijkheden ervan uiteen zetten. Hij zal ook twee gehandtekende Red Devils-ballen ter beschikking stellen en laten verloten onder de deelnemers aan PromGifts. De lezingen zijn gratis, maar de organisatie vraagt een pre-registratie op www.promgifts.be. Op die site kan men zich ook gratis registreren voor de beurs zelf.