PSI: bevestiging voor januari 2021 - PromZ.be
PSI bevestiging voor januari 2021

PSI: bevestiging voor januari 2021

PSI, de internationale beurs van promotionele artikelen en businessgifts in Düsseldorf, zal in 2021 op de voorgenomen data (12 tot en met 14 januari 2021) plaatsvinden, ondanks de corona-epidemie. De beurs is tegenwoordig ook toegankelijk voor eindklanten op voorwaarde dat ze door hun distributeur/adviseur voor een bezoek zijn uitgenodigd. PSI wordt gecombineerd met de PromoTex Expo (promotioneel textiel) en Viscom (visuele communicatie).

De organisatie laat weten dat er strenge hygiëne-maatregelen van kracht zullen zijn. Ook de opzet van de drie beurzen wordt aangepast om te voorkomen dat de bezoekers ervan het corona-virus kunnen oplopen. De drie-in-één-beurs wordt met het oog daarop geherstructureerd. De planning voor de 2021-editie gaat uit van een duidelijke geleiding van de bezoekers door de beurshallen. Men bekijkt ook hoe de standhouders hun producten en diensten veilig aan de bezoekers kunnen tonen. In dat kader zei Michaal Freter, managing director van PSI: “We moeten heel flexibel te werk gaan omdat op dit moment de omstandigheden dagelijks kunnen veranderen.”

Tijdens de beurs zal er thematisch aandacht zijn voor product sourcing, duurzaamheid, technologie en ‘communities’. PromoTex, dat nauwer aan zal sluiten bij PSI, zal ook extra de nadruk leggen op duurzaamheid. Dit jaar was daar al een begin mee gemaakt door de samenwerking met het Duitse federale ministerie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling dat een ‘green button’-certificering heeft uitgewerkt.