Red Bull brengt - Belgisch - Max Verstappen-blik uit - PromZ.be
red-bull-verstappen-blik

Red Bull brengt – Belgisch – Max Verstappen-blik uit

De Belgische vestiging van Red Bull (Jet Import) heeft in maart bij het begin van het nieuwe Formule-1 seizoen een blik uitgebracht met de beeltenis van de Nederlandse wereldkampioen Max Verstappen. Verstappen komt uit voor het Red Bull-racing team. Het blik – een collector’s item – is alleen verkrijgbaar in België.

Red Bull kwam net na Verstappen’s overwinning in Saoedi-Arabië in maart van dit jaar met het speciale Verstappen-blik op de markt. Red Bull-België verwacht dit seizoen spannende races met Verstappen in de hoofdrol. “Om dat in de verf te zetten, krijgt Max Verstappen een eigen blik Red Bull. Als extra push om dit jaar opnieuw de titel binnen te halen. En om in afwachting elke supporter vleugels te geven. Want winnen… da’s de Max!,” aldus Red Bull in een persbericht. “Dit unieke blik is beschikbaar in een beperkte oplage, exclusief voor de Belgische markt. Ze zijn vanaf nu beschikbaar en worden verkocht als Red Bull Energy Drink. De smaak en ingrediënten zijn identiek aan de bekende blikken Red Bull.”

Ook in maart startte Red Bull met een grote campagne op de benzinestations aan de Belgische snelwegen. Onderdeel daarvan waren beachflags met de beeltenis van Verstappen en een Red Bull-blik.