Special Things/Product Media Group ook op PromZ.live - PromZ.be

Special Things/Product Media Group ook op PromZ.live

Special Things zal op PromZ.Live, de Nederlandse vakbeurs van promotionele artikelen en business-gifts op 16 en 17 mei aanstaande, aanwezig zijn met een stand. Enerzijds om ook Belgische bezoekers te bereiken (er is dit jaar immers geen Belgische beurs van product media), anderzijds om met dochteronderneming Product Media Group de Nederlandse markt te bewerken. Product Media Group is vorig jaar gestart met de productie van katoenen tassen in India.

Special Things/Product Media Group is niet de enige Belgische standhouder op PromZ.live. Ook Samdam Benelux, Cartamundi en Pasco Gifts nemen er aan deel. PromZ.live vindt plaats op woensdag 16 en donderdag 17 mei in Rotterdam Ahoy, hal 1. De beurs is geopend op woensdag en donderdag van 10.00 – 17.00 uur. Bij voorregistratie via de website www.promz.live is de toegang gratis. Zonder registratie is de toegangsprijs voor PromZ.live € 34,95 (incl. BTW).

Naast PromZ.live heeft in dezelfde ruimte in Ahoy de beurs 010Area.live plaats. Die beurs is complementair aan PromZ.live en draait om ‘live-communicatie’ zoals presentaties, feesten, evenementen, personeelsbijeenkomsten. De beurs belicht nieuwigheden op vlak van technologieën, food en hospitality-services, entertainment en locaties.
www.promz.live