Standaard Boekhandel viert 100 jaar met spaaractie - PromZ.be
Standaard Boekhandel viert 100 jaar met spaaractie suske en wiske

Standaard Boekhandel viert 100 jaar met spaaractie

Standaard Boekhandel viert deze maand de 100-ste verjaardag met een spaaractie voor een Suske en Wiske-stickeralbum. De verjaardag valt samen met de Jeugdboekenmaand.

De 100 jaar-actie van Standaard Boekhandel bestaat uit een speciaal Suske en Wiske-album (‘Het betoverende boek’). De stickers worden – met vijf in één zakje – gegeven per aankoopschijf van vijf euro. Wie in maart voor 20 euro aan jeugdboeken koopt, krijgt het stickeralbum gratis. Via de stickers kunnen de kinderen steeds meer van het verhaal in het album ontdekken. Wie een album compleet heeft, krijgt een gratis ticket voor het indoor-pretpark Comics Station in het Centraal Station van Antwerpen.Standaard Boekhandel ondersteunde de actie onder meer met een speciale bijlage van het eigen magazine ‘Zin’ bij het weekblad Knack.
Gedurende het jubileumjaar wordt er elke maand (van maart tot en met december) actie gevoerd rond een speciaal ‘emotie’-thema’. In maart is dat ontmoeten. Daarna komen achtereenvolgens genieten, dromen, ontroeren, ontspannen, lachen, ontdekken, verrassen, proeven en wensen.