Stifflexible notebooks en agenda’s volledig gepersonaliseerd op maat - PromZ.be
Stifflexible notebooks en agenda’s volledig gepersonaliseerd op maat

Stifflexible notebooks en agenda’s volledig gepersonaliseerd op maat

Best of both worlds. Stifflexible biedt notebooks en agenda’s met een harde cover die toch makkelijk te doorbladeren zijn, volledig gepersonaliseerd op maat van uw bedrijf.

De Stifflexible notebooks bieden, door hun harde cover, de beste bescherming voor uw notities. Toch zijn ze makkelijk te doorbladeren door de twee strategische rillingen op de voor- en achterkant van de notebook. Stifflexible notebooks komen in zeven verschillende formaten en vier verschillende diktes. De binnenkant kan bestaan uit een planner, gelijnd papier, geruit, blanco, dotted of een zorgvuldig samengestelde mix van alle voorgaande. Als kers op de taart is elke notebook afgewerkt met een handige elastiek sluiting en een enveloppe achteraan waar je bijvoorbeeld visitekaartjes in kwijt kan.

Stifflexible notebooks kunnen volledig op maat van uw bedrijf ontworpen worden. Kies zelf het formaat en de inhoud en ontwerp samen met een team professionals de cover en de eerste pagina van de notebook. Ook de enveloppe en de elastiek sluiting worden aangepast aan uw bedrijfskleuren.

Meer weten?

Group4pinfo@group4p.be | 0032 (0)53 67 02 63