Tweede editie van de ‘Product Media Advisor of the Year’ - PromZ.be

Tweede editie van de ‘Product Media Advisor of the Year’

De tweede editie van de ‘Product Media Advisor of the Year’ gaat in september van dit jaar van start. Met de ‘Product Media Advisor of the Year’ wil Promo-Biss (het Belgisch vakblad over promotionele artikelen en business gifts) in samenwerking met de BAPP (Belgian Association of Promotional Products) de adviseurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts) voor hun klanten in het kader van hun marketingactiviteiten (zowel interne als externe marketing).

Vorig jaar nam Promo-Biss het initiatief om in navolging van het Nederlandse zusterblad PromZ de ‘Product Media Advisor of the Year’ te kiezen. Gemaco was de eerste winnaar van die award met Van Bavel Enjoy Gifts en SkyO op de tweede en derde plaats. Met de prijs willen de Promo-Biss en BAPP de professionalisering van de sector aanmoedigen. Ze willen op die manier ook de voordelen van product media in de mediamix van adverteerders in de kijker zetten.
De jury van de ‘Product Media Advisor of the Year’ zal bestaan uit vertegenwoordigers uit de sector. Die zal een lijst van genomineerden opstellen op basis waarvan ondernemingen/opdrachtgevers in de loop van dit najaar ook hun keuze maken. Hun stem is immers van groot belang: voor hen treden de adviseurs als ‘product-media’-partner op. Daarom telt de mening van het publiek voor twee stemmen in de jurybeslissing. De bekendmaking van de winnaar van de award volgt begin 2017.

‘Met de prijs willen de Promo-Biss en BAPP de professionalisering van de sector aanmoedigen’