Tweede editie PromGifts succes - PromZ.be

Tweede editie PromGifts succes

De tweede editie van PromGifts, de enige Belgische beurs van promotionele producten en business gifts (een organisatie van Advanced Fair, Roularta en de Belgian Association of Promotional Products), is een groot succes geworden. Op twee dagen (19 en 20 maart) bezochten bijna 6.000 personen de beurs in het Brusselse Tour & Taxis. Dat betekent zowat een verdrievoudiging van het aantal bezoekers vergeleken met de eerste editie in maart 2013. Volgens de organisatoren toont dat aan “….de sector zich sterk houdt en de interesse blijft genereren van hun zakelijk publiek.”

 

De standhouders toonden zich ook tevreden tijdens de beurs. Hoe goed ze commercieel scoren, hangt af van de contacten in de komende weken. Maar standhouders die zich vorig jaar minder tevreden toonden, waren nu enthousiast over het aantal mensen én over de kwaliteit van de contacten. Uit een survey van de BAPP bleek ook een algemene tevredenheid onder de exposanten.

 

Dit jaar was er een duidelijker onderscheid dan vorig jaar tussen distributeurs en fabrikanten. Voor de editie 2014 had men centraal een ‘international manufacturers showroom’ onder een soort tentzeil geplaatst. Uit reacties van fabrikanten kwam naar voren dat de organisatie op die manier zijn doel bereikt had: distributeurs die samen met hun klanten of prospecten de fabrikanten en de merken bezochten.

 

Voor volgend jaar liggen de data van de derde editie al vast: 18 en 19 maart 2015, opnieuw in Tour & Taxis en net zoals deze maal tegelijkertijd met de beurs Ondernemen.