Ulrik Heidbüchel leidt Premium-Partners Europe - PromZ.be

Ulrik Heidbüchel leidt Premium-Partners Europe

Ulrik Heidbüchel (44) is sinds medio 2015 managing director van Premium Partners Europe, een distributeur van promotionele artikelen en business gifts. Premium Partners is een in 1998 opgerichte joint venture tussen een Chinese Holding en een holding in de Arabische Emiraten. Het bedrijf staat vooral sterk in Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Heidbüchel zet de Europese activiteiten op. Inmiddels zijn er naast het hoofdkantoor in ons land al vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. In juli werd een kantoor in Rusland geopend.

Premium Partners werkt in Azië, het Midden-Oosten en Afrika vooral voor multinationals als Nestlé, BAT, Unilever en Pepsico. De Europese vestiging zal zich op die bestaande klanten richten en daarnaast nieuwe Europese klanten aanspreken. “Premium Partners had al een paar klanten in Europa en voor hen werd een kantoor opgestart in Roemenië,” zegt Heidbüchel. “Maar men zag ervan af om in de bestaande situatie het kantoor daar verder uit te bouwen. Men heeft mij toen aangetrokken om het Brusselse kantoor op te starten als hoofdkantoor voor de Europese activiteiten.” De vestiging in Brussel is ook interessant met het oog op vele Europese bedrijven daar. Heidbüchel was tot in 2014 partner bij Gemaco, waar hij ook instond voor de internationale activiteiten. Hij studeerde economie aan de Vrije Universiteit in Brussel en lanceerde zich daarna in de event- en sponsoringsector. Van daaruit breidde hij zijn activiteiten uit naar promotioneel textiel en vervolgens ook naar gifts en premiums. Hij integreerde een tiental jaar geleden zijn activiteiten in die van Gemaco en werd er partner.

Premium Partners Europe is gevestigd aan de Leonardo Da Vincilaan 9, 1935 Zaventem en telefonisch bereikbaar op europe@premium-partners.com. Het webadres is www.premium-partners.com.