USA: promo-pen wordt een hit via TikTok - PromZ.be

USA: promo-pen wordt een hit via TikTok

“Dit is de beste pen die ik ooit gebruikt heb.” Dat zei de Amerikaanse TikTok-ster Sam Hart (The Sam-Show – 1,3 miljoen volgers) over de promo-pen waarmee ze een contract voor een appartement ondertekende. Via TikTok ging haar pen-verhaal viraal…

De site van de Amerikaanse Promotional Product Association International (PPAI) doet uit de doeken waarom die promo-pen zo populair werd. Hart vroeg het kantoor waar ze het contract ondertekende, waar men die pen had gekocht. De pen bleek een promo-pen die alleen in bulk aangekocht kon worden en die niet in de retail beschikbaar was. Hart overtuigde haar werkgever om die te bestellen. Toen de voorraad op was en zij de pennen niet meer kon bestellen, vroeg Hart via het net om hulp. De promo-pen bleek de BIC Intensity Clic Gel-pen te zijn en haar volgers probeerden ook zo’n schrijfinstrument te vinden. In de winkels is die pen beschikbaar onder de naam BIC Gelocity-pen.

In de VS wordt de BIC-promo-pen geleverd door de Koozie Group. Aanvragen voor een sample van de pen zijn verdrievoudigd. Het bedrijf meldde verder dat een distributeur op 48 uur tijd 1.200 aanvragen voor een sample ontving.