Deze week in Brussel: PromGifts 2017 - PromZ.be

Deze week in Brussel: PromGifts 2017

Deze week staat in het teken van PromGifts 2017. Op 29 en 30 maart heeft met PromGifts de enige Belgische vakbeurs voor product media (promotionele artikelen en business gifts) plaats in Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden. De beurs (georganiseerd door de BAPP – Belgian Association of Promotional Products) is gericht op marketing- en communicatieverantwoordelijken, aankoopverantwoordelijken en bedrijfsleiders van KMO’s.

De bezoekers krijgen via een zestigtal stands van distributeurs en leveranciers een overzicht van de nieuwigheden en trends in de sector van product media. Naast het beursgedeelte is er beide dagen in de namiddag een congresluik waarin sprekers via cases tonen hoe zij product media inzetten. Keynote speaker is Cecilia Grahn Nyd (vice-president van het Zweedse MEC Gruppen). Zij is product media-kenner en toont aan hoe product media geïntegreerd in de marketing- en communicatiemix een hoge return on investment geven.

De toegang van PromGifts is gratis, mits inschrijving op www.promgifts.be. Wie zich inschrijft, krijgt op de beurs een goodiebag en kan daar ook meestemmen over de beste product media. Wie meestemt, maakt bovendien kans op interessante prijzen. 
PromGifts is 29 maart open van 10 uur tot 18 uur en op 30 maar van 10 uur tot 17.30 uur.