Z-Card in Belgische handen - PromZ.be

Z-Card in Belgische handen

Z-Card, het bedrijf opgezet door de Britten George McDonald en Liz Love en dat gespecialiseerd is in handige, opvouwbare communicatiedragers, is in april dit jaar in Belgische handen overgegaan.

 

Toen McDonald en Love lieten weten zich uit de firma terug te willen trekken, hebben zij de activiteiten overgedaan aan DKMD (De Kroon Direct Marketing) in Antwerpen en aan Grafische Groep Daneels in Beerse. Luc de Kroon is de nieuwe ceo van Z-Card. “80% van de productie werd al door Daneels in Beerse gedaan,” aldus De Kroon. “Toen Z-Card aangaf te willen verkopen, zijn we erop gesprongen en gaan onderhandelen.” Er zijn momenteel drie productiesites van Z-Card: Beerse, Warschau (Polen) voor de grote oplagen en Nice (Frankrijk) voor digitaal gedrukt producten. “We willen Z-Card verder ontwikkelen,” zegt De Kroon.

 

Momenteel worden die opvouwbare Z-Cards veel gebruikt als bijsluiter bij geneesmiddelen en in de toeristische sector. Daar is immers veel nood aan communicatie. Ze kunnen ook promotioneel on-pack of in-pack ingezet worden.