Zomer en het buitenleven: wat kan nog promotioneel? - PromZ.be
Promotionele zomerproducten

Zomer en het buitenleven: wat kan nog promotioneel?

Voor velen is de zomervakantie gestart, maar het kan nog zomeren tot ver in september…. Dat betekent dat last minute nog altijd promotioneel in te spelen is op ‘het buitenleven’: van een picknick in het bos via de vakantie op een camping of een bezoek aan een festival tot een dagje aan het strand. Of gewoon voor een middagje luieren in de eigen tuin… PromZ-be-magazine bekeek in het jongste nummer de mogelijkheden. En die zijn ruim, zeker als er gebruik gemaakt wordt van ‘voorraad-artikelen’.

Buitenleven aangenamer maken

De producten die het buitenleven aangenamer maken zijn in enkele grote groepen onder te brengen: pure reisartikelen, kleding, alles rond maaltijden, alles wat het buitenleven comfortabeler maakt en alles wat ontspanning biedt. Onder pure reisartikelen vallen koffers, reistassen, trollies, heuptasjes, etuis voor de reispas en andere papieren. ‘Gemaks’-artikelen zijn er in veel soorten: koelboxen en –tassen, vouwstoeltjes, pick-nick tafels, bestek voor éénmalig gebruik, flip-flops, badlakens, oplaadbare lampen, powerbanks … En dan kunnen ook nog gereedschap om kleine herstellingen uit te voeren (zoals een multitool à la Leatherman), outdoorartikelen (drinkbussen, kompas, EHBO-sets) en kleding (van petten en hoeden om het effect van de zonneschijn te milderen tot wat warmere kledij voor killere avonden).

Onafhankelijke zoekmachine

PromZ-be van mei gemist? Surf naar www.promz.be. Raadpleeg daar ook de ‘Productzfinder’, een onafhankelijk zoekmachine voor promotionele producten en business gifts. Met die zoekfunctie kunnen bedrijven niet alleen promotionele artikelen vinden maar ook distributeurs die die producten leveren. De promotionele producten en business gifts zijn ondergebracht in 12 themacategorieën met in totaal ruim 200 subcategorieën. Verder is er de mogelijkheid om te selecteren op kleur, hoeveelheid, prijs en aard van bedrukking.