IGO-Post wordt Plato - PromZ.be

IGO-Post wordt Plato

IGO-Post BV (waarbij IGO staat voor Internationale Geschenken Organisatie) verdwijnt als naam en wordt vervangen door Plato Group. Tot de Plato Group behoren IGO, Clipper, Promotiv, Compacon en Heroes of Print. In een persbericht stelt Plato dat het de visie is “….om iedereen binnen Europa te voorzien in hun behoeften om op te vallen.”

Barcelona

Plato zal in 2018 voor alle merken internationale marketingteams opzetten die vanuit een nieuw op te starten kantoor in Barcelona zullen werken.

Plato: “Om de nieuwe visie binnen heel Europa goed te operationaliseren, zijn er onlangs vier Regional Leads aangesteld voor de regio’s: Benelux (België, Nederland en Luxemburg), D.A.CH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), South (Frankrijk, Spanje en Portugal) en UK/IE & Nordics (Engeland, Ierland, Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen). De vier Regional Leads zijn verantwoordelijk voor de marktstrategie en -benadering binnen de betreffende regio’s.”

Merkpositionering

IGO staat voor bestelgemak via telefoon, mail of chat. Clipper/Promotiv richt zich op distributeurs. Compacon (begin 2017 overgenomen door Plato) is een full service leverancier en ondersteunt momenteel ‘corporate bedrijven’ in Nederland op het vlak van promotionele producten en premiums. Het groepsonderdeel zal in 2018 ook actief worden in Frankrijk, België, Denemarken en Zweden. Met Heroes of Print mikt Plato met gepersonaliseerde artikelen op de online-consumentenmarkt.