Veilig verkeersactie CD&V Holsbeek met armband - PromZ.be
holsbeek-fluo

Veilig verkeersactie CD&V Holsbeek met armband

In de Vlaamse Brabantse gemeente Holsbeek heeft CD&V in het kader van de actie ‘een verkeersveilig Holsbeek’ afgelopen herfstmaanden elk gezin in de gemeente een bedrukte fluo-armband gegeven. De gemeente telt zo’n 3.800 huishoudens.

De actie is ondersteund met reclameborden langs de invalswegen naar de gemeente en met een info-folder. Om de burgers nog meer bij het initiatief te betrekken is er een fotowedstrijd op Facebook geweest (met een prijs voor de foto met het meeste fluo).

In het novembernummer van Promo-Biss is er ook extra aandacht besteed aan promotionele producten met een veiligheidsaspect (fluohesjes, fluo-armbanden, reflectoren, snap-on-armbanden). Het aanbod aan veiligheidsproducten in de promotionele sfeer neemt jaar na jaar toe, vooral in de herfst- en winterperiode. Enkele distributeurs hebben dergelijke artikelen in hun aanbod ook gegroepeerd. Veiligheidsproducten zijn interessant: ze hebben immers een groot praktisch gehalte voor de ontvanger… (zie ook www.promobiss.be).

Het aanbod aan veiligheidsproducten in de promotionele sfeer neemt jaar na jaar toe